5 Cupa Aurel Vlaicu la Paramotor

Organizator competitie: Primaria Geoagiu si Aeroclubul Romaniei, cu sprijinul Centrului de Strategii Aplicate si AS Phoenix Club 89.

Stema_Geoagiu        ar        logo-buzan        sigla CENTRUL DE STRATEGII APLICATE 9

 

Intrucat atmosfera a fost inchisa si plafonul de nori foarte jos, s-a renuntat la proba de fotografie aeriana, fiind inlocuita de proba de jaloane, desfasurata la scurt timp dupa demonstratie.

Competitia la paramotor s-a realizat pe izlazul satului, acolo unde, acum mai bine de 100 de ani, in 1908, Aurel Vlaicu a efectuat mai multe zboruri cu un planor construit de el, urmand, tot de pe acelasi camp, zboruri cu avioanele de constructie proprie Vlaicu I si Vlaicu II.

Rezultatele au fost urmatoarele:

  1. Florin ZORILA – Brasov
  2. Ionut RITES – C.S. Universitatea Timisoara
  3. Adrian BUZAN – A.S. Phoenix Club 89 Bucuresti

 

Proba se va desfasura in proximitatea localitatii Aurel Vlaicu.

  • Obiectiv:

– de a realiza fotografierea unei zone delimitate sau a obiectivelor incluse in ea, stabilite in cadrul briefing-ului.

  • Descriere:

– concurentul trebuie să realizeze cat mai multe fotografii, din diferite puncte si la diferite inaltimi, a obiectivelor stabilite.

– se vor urmari: incadrarea obiectivului vizat in zona, incadrarea obiectivului in imagine, claritatea imaginii, claritatea obiectivului vizat, constructia artistica, jocul de lumini si umbre.

  • Reguli:

– se va realiza o coordonare permanenta intre pilotii aflati in aer;

– toate imaginile se vor descarca in logistica organizatorului iar fiecare concurent isi va alege cate 5 imagini reprezentative pentru fiecare obiectiv vizat;

– imaginile alese vor fi expuse de catre organizator pe reteaua de socializare Facebook.

  • Scorul probei:

– punctarea va fi stabilita de numarul de aprecieri acordate fiecarei imagini de catre internauti, in intervalul de 7 zile calendaristice de la data prezentarii;

Lasă un comentariu

Lasă un comentariu

Blog la WordPress.com. Tema: Adventure Journal de Contexture International.